Nieuws

Nieuwe zonnebrandcrèmes en -lotions van Weleda
Tijdelijk met 25% korting

Bereid je voor op de zonnige lentedagen. Of voor de wintersporgangers onder ons! Edelweiss Zonnelotion op basis van biologische zonnebloemolie en extract van biologische edelweiss beschermt je huid tegen de schadelijke UV-straling (zowel UVA als UVB) van de zon en houdt haar zacht en soepel. De geur is heerlijk fris en zomers.

Het extract van de bloeiende bovengrondse delen van de edelweissplant bevat edelweisszuur en flavonoïden. Die bestanddelen dragen bij tot de binding van het edelweissextract aan vrije radicalen en hebben dus een antioxiderende werking. Bijgevolg wordt de huid beschermd tegen veranderingen als gevolg van zonlicht.

Nieuw in de winkel: de nieuwe make up lijn van Hauschka
‘De Dr. Hauschka Cosmetica draagt het internationale keurmerk ‘NATRUE’.’ De ingrediënten van Hauschka zijn zo natuurzuiver mogelijk. Grotendeels afkomstig van biologisch-dynamische teelt of gecontroleerde biologische landbouw. Als een grondstof op de wereldmarkt nog niet verkrijgbaar is in biokwaliteit, brengen ze zelf biologische landbouwprojecten op gang.

U kunt er zeker van zijn dat hun producten vrij zijn van:

synthetische geur- en kleurstoffen
conserveringsmiddelen
minerale oliën,
parabenen
siliconen en
polyethyleenglycol (PEG)

Eveneens dierproefvrij.