Brood

Bij de Zenith hebben wij 6 dagen in de week vers brood.
Het brood kan telefonisch besteld worden, wij bestellen brood altijd twee dagen van tevoren.
Glutenvrij brood alleen op bestelling. De leverdagen voor het glutenvrij brood zijn dinsdag en vrijdag.

Bakkerij Verbeek volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en maakt gebruik van moderne machines en productiemethodes. Dit stelt ons in staat om naast het ouderwetse vaste natuurvoedingsbrood ook een ” gewoon traditioneel” mals brood te bakken. Het uitgangspunt daarbij is altijd dat een onberispelijke biologische kwaliteit voorop staat.

Ook hebben wij op woensdag en vrijdag de consequente Bio Bakker uit Ahaus.

 

We bakken volgens oude tradities, Machines helpen ons, maar nemen het niet over: veel doen we nog met de hand. Eenvoudig omdat dan de bakkwaliteit en de smaak het beste worden.

Goed brood en banket begint met goede grondstoffen:
kwalitatief goede, biologische grondstoffen. Onze bakkers zijn nog trots op hun werk.  Dat zie je, dat proef je. Tijd is -naast deze grondstoffen en vakmanschap- onze belangrijkste ‚toevoeging‘.
Wij malen ons eigen meel op het bedrijf uit de volle graankorrel; dat doen we al vanaf het begin in 1980 Onze volkorenbroden worden uit de hele korrel gemaakt. Deze oeroude basis blijven we consequent gebruiken!
Zo was dat, zo is dat en zo blijft dat!

En zaterdag hebben wij ook bakkerij Zonnemaire Pure Organic: ambachtelijk biologisch brood uit volle overtuiging

Met veel ambitie en een geheel eigen visie op bakkerijproducten stond Biologische bakkerij Ad van der Westen als innovator aan de wieg bij de ontwikkeling van een volledig biologisch assortiment. Met een stevig marktaandeel in binnen- en buitenland wil Zonnemaire haar kwaliteitsimago graag dagelijks aan u bevestigen en nieuwe markten verkennen. Met een ambachtelijke, maar bovenal eigentijdse aanpak weten we een steeds groter groeiende groep consumenten te overtuigen van de meerwaarden van onze overheerlijke biologische bakkerijproducten.